Namesto v Izola restavracije sem šla na sladoled v kavarno

Sedim na plaži in pregledujem Izola restavracije ter se odločam, kam bom šla na kosilo. Oziroma še bolje, kaj bom jedla za kosilo. Toliko vsega sem že pojedla v zadnjem tednu in skoraj vse Izola restavracije sem že obiskala. Morda niti ne bom šla na kosilo, ker niti ne vem, če sem pravzaprav lačna. Iskreno bi najraje šla na sladoled in kavo in nazaj na ležalnik, da še naprej počivam na soncu in nabiram poletno barvo. Čisto iskreno je to vse, kar mi ta trenutek ustreza.

Namesto v Izola restavracije sem šla na sladoled v kavarno

Ko sem še nekaj minut brskala po spletu, sem se res odločila, da ne bom šla na kosilo, ker sem že vse Izola restavracije obiskala in ne vem, kje bi lahko bila danes, da bi imeli, kar potrebujem. Pravzaprav še sama ne vem, kaj potrebujem. Sem se pa celo uspela premakniti iz ležalnika do bližnjega lokala, da sem si kupila sladoled in naročila kavo, ter odšla nazaj na ležalnik. Ko sem to naredila in sem pojedla sladoled, sem ugotovila, da je bilo to čisto dovolj za danes.

Verjetno bom zvečer res lačna in bom šla nekam na kosilo in bom našla nekaj kar nudijo Izola restavracije in si bom takrat privoščila odličen obrok. Čisto možno je, da mi zaradi vročine ni do bolj konkretne hrane. Pa še cel teden sem res zelo veliko jedla in mislim, da potrebujem kakšen dan, ali pa dva, kjer bom na bolj lahki hrani. Ta sladoled ni bil najbolj zdrav verjetno, ampak mi je pa vseeno naredil prav dobro. Včasih je tudi nezdrava hrana čisto zdrava, če je v manjših količinah in če si jo povoščim takrat, ko si to res zaželim. Ker pa to naredim res samo takrat, ko mi zelo zadiši, pa vem, da ni nobenega problema. Sicer imajo pa Izola restavracije zelo zdravo hrano in ker večinoma jem tam, vem, da ni noben problem.