Krema, ki pomaga za karpalni kanal

Sem šivilja, obožujem službo in že nekajkrat sem začutila bolečino v zapestju. Ker bolečina ni bila tako močna, da ne bi mogla delati, se nanjo nisem ozirala. Potem pa je prišla noč, ko me je bolečina v zapestju prebudila, vedela sem za karpalni kanal, ker ga je imela tudi sodelavka. Močno me je bolelo, tisto noč sem se prebudila nekajkrat. 

Že ponoči sem se odločila, da zjutraj takoj pokličem zdravnika, kajti vedela sem, da to ne bo v redu in da se moram posvetovati, kaj naj naredim. Zjutraj pri kavi sem poklicala zdravnika in naročil me je čez dva dni. Ta dva dni pa me je zapestje močno bolelo, vedela sem, da gre za karpalni kanal in v lekarni so mi ponudili kremo, ki naj bi pomagala. 

Krema naj bi zmanjševala vnetje in s tem bi se tudi bolečina zmanjšala. Ker krema deluje protibolečinsko, protivnetno in antibakterijsko sem bila res vesela, da mogoče rešim karpalni kanal in ne bom potrebovala operacije. Na pregled v sredo sem vseeno šla, ker sem hotela dobiti napotnico, da bi slikanje pokazalo, kako je z mojim zapestjem in bi se tako počutila veliko boljše. 

Ne boste verjeli, meni je krema zelo pomagala, v službi sem lahko normalno delala. Res sem bila vesela, da sem šla do lekarne, ker drugače bi imela vse te dni te močne bolečine. Včasih ne verjamem v kreme in tudi v to nisem, ker pa mi je pomagala za karpalni kanal, moram reči, da tudi kreme delajo čudeže. Zdravnik mi je izdal napotnico in tako sem čakala na slikanje. Ves ta čas pa sem si zapestje mazala s kremo, da sem lažje oddelala službo. Doma sem bolj počivala, da se moje zapestje umiri. 

Sedaj čakam na izvid slike, karpalni kanal mi povzroča občasne bolečine, rešujem pa jih še naprej s kremo, ne bom pa mogla tega početi še naprej, tako da čakam, kaj bo povedal moj zdravnik, kako bo potekalo moje zdravljenje.